Gél lakkozás

Hamar lekopik a körömlakkja? Nincs ideje rendszeresen festeni a körmét? Tartós és szép eredményre vágyik, de műkörmöt nem szeretne?

Akkor Önnek találták ki a gél lakkozást, mely szolgáltatás most már a Terka Szépségszalonban is elérhető!

Próbáljon ki egy egyéniségéhez illő, vagy egy merész, esetleg alkalmi színt, és viselje akár 2 héten keresztül!

Mi is az a a gél lakk?

A gél lakkot sokszor zselélakknak is hívják. Legegszerűbben megfogalmazva a gél lakkozás egyszerű, mint a hagyománys lakkozás, ugyanakkor tatós mint a zselé felépítmény. A tartossága változó, de akár 3 hét is lehet.
A gél lakkok számos gyönyörű színben elérhetőek már, így mindenki megtalálhatja a számára legjobban tetszőt. A gél lakkok könnyen kenhetően, de ellentétben a hagyományos lakkokkal a zselé tartalma miatt 3 perc alatt köt meg, teljesen szilárddá vállik (lámpa latt). Eme egyik jó tulajdonsága miatt is sokan szeretik, hiszen gyorsan elkészül, szép és tartós.

Amikor a köröm megnő, és így már jól láthatóvá válik a lenövés a gél lakk egyszerűen eltávolítható a megfelelő oldószerrel, és kipróbálható egy új szín.

További nagy előnye, hogy nem kelti műköröm hatását, nem vastag, így teljesen olyan mint az eredeti köröm lakkozva. Tartóssága hosszú, és a zselétartalma miatt a köröm sem lesz annyira sérülékeny. Javasolt azoknak a hölgyeknek is akiknek nagyon gyenge, vékony, sérülékeny a körmük.

A gél lakkok természetesen ugyanúgy használhatóak lábra is, mint kézre.

Díszítés

Természetesen a gél lakkal festett körmök is szépen diszíthetőek, ezzel még egyedibbé tehetjük körmünket. Manikűrrel alkalmazva igazán ápolt külsőt kölcsönözhetünk kezünknek. 

Várjuk Önt is szeretettel a Terka Szépségszalonba, ahol nem csak a körmét szépítjük meg!

 

terkaszepsegszalon.hu - elérhetőség: 06-30-285-0697
A weblapot készítette: www.dinamikusweblap.hu