Kozmetikai kezeléseink

Kozmetikánkban a GIGI Kozmetikumok felhasználásával szépítjük meg vendégeinket!

GIGI termékcsalád, kezelések


E megbízható, természetes eredetű alapanyagokból, gyógyszergyári körülmények között készülő márkára támaszkodva gyönyörű ápolt külsőre tehet szert, megszüntetheti bőre esztétikai hibáit és lehetőséget kap arra, hogy megállítsa az időt.

Bőrápolási szisztémánk, hogy kiválóan képzett szakemberek diagnosztizálása alapján végezzük aprofesszionális bőrápolást, a tökéletes és tartós eredmény eléréséhez pedig otthon használatos készítményekkel szolgálunk. A Gigi kozmetikai laboratórium lakossági termékeit kizárólagkozmetikáinkban vásárolhatja meg, rendkívül magas hatóanyag tartalmuk miatt. Alkalmazásuk előfeltétele a szakember által végzett alapos bőrdiagnosztizálás. Ezáltal folyamatossá válik a bőr állapotának megőrzése.

A Gigi cég különböző termékcsaládokat készít. Ezek meghatározó specifikumai többségükben izraelieredetűek, a sanyarú éghajlati viszonyok között termő növényekből, illetve a Holt-tenger vizéből, iszapjából készülnek. Tartalmazzák mindazokat a növényi és ásványi anyagokat, amelyek Izrael természeti lehetőségeiből adódnak. A kozmetikumok vivő- és hatóanyagai is természetes eredetűek, illetve szervezet rokon anyagok.

A világon elsőként valósította meg a Gigi cég, hogy mindenféle bőrtípus tisztítására optimális pH értékű, alkálifém-mentes, úgynevezett szappannélküli szappanok (Soapless soap) álljanak rendelkezésre. Általános, de igen fontos jellemzője a Gigi kozmetikumoknak, hogy minden nappali használatra ajánlott termék – még a speciális make up is – UV-filtert tartalmaz. A napfény káros – UV-A és UV-B – sugarait kiszűrő fényvédők ugyanakkor nem gátolják meg a bőr egészséges lebarnulását

A Gigi termékek azért népszerűek mind az öt világrészen, mert a képviseletek tanfolyamokon készítik fel a kozmetikusokat a készítmények szakszerű és gazdaságos használatára. A népszerűség egyik további forrása az állandó megújulás, fejlesztés. Egymás után kerülnek ki a gyárból a legkorszerűbb termékek, amelyek sikeressé teszik a kozmetikusok munkáját, és amelyek már megfelelnek a XXI. század követelményeinek is.


Tisztító kezelések GIGI termékcsaláddal:

„Szépnek lenni nem csak álom, hanem minden asszony lehetősége.” (M.E. Landau a GIGI cég alapítója)


GIGI Tisztító Arckezelés


Kezelés leírása

A kezelést mindig arcdiagnosztizálás előzi meg. A bőrtípusnak megfelelő arctisztító tejjel és arcradírral letisztítjuk a bőrt. A radír eltávolítja az elszarusodott hámsejteket, a bőr megújul így a hatóanyagok könnyebben szívódnak fel. Ezután tonizálunk, helyreállítva bőr megfelelő pH-ját.

Holt – tenger víz tartalmú masszázskrémmel és aroma masszázsolajjal arc és dekoltázs masszázst végzünk, gőzöléssel egybekötve. Miután a bőr felpuhul, eltávolítjuk a mitesszereket. Amennyiben szükséges VIO-val fertőtlenítjük a bőrt és bőrtípusnak megfelelő összehúzó, nyugtató pakolást helyezünk fel.

Ezután következik a befejező és egyben legfontosabb - a tápláló pakolás melyet szérummal egészítünk ki és esetlegesen gépi kezelést alkalmazunk (ultrahang), mely a bőr mélyebb rétegeibe juttatja a hatóanyagot, ezáltal biztosítva a még optimálisabb hatást. A kezelés lezárásaként feltesszük az arckrémet az arc, a nyak és a dekoltázs területére a bőrtípusnak megfelelően. A krém fényvédőfaktorral rendelkezik így nyújtva egész napos védelmet a bőr számára.

A szemek hidratáltságáról szemkörnyék ápolóval gondoskodunk.


Ajánlott: minden bőrtípusra havonta, de minimum évente 4 alkalommal lehetőség szerint évszakváltás előtt.


GIGI Hát kezelés

Kezelés leírása

A kezelést mindig diagnosztizálás előzi meg. A bőrtípusnak megfelelő tisztító tejjel és radírral letisztítjuk a bőrt. A radír eltávolítja az elszarusodott hámsejteket, szabaddá teszi az eltömődött pórusokat. Ezután tonizálunk, helyreállítva bőr megfelelő pH-ját.

A gőzöléshez speciális zselékoncentrátumot alkalmazunk, mely elősegíti az aknék és a comedók kitisztítását. Tisztítás után VIO-val fertőtlenítjük a bőrt és bőrtípusnak megfelelő összehúzó, nyugtató pakolást helyezünk fel. A kezelés lezárásaként magas nedvességtartalmú, lágy hidratáló krémet teszünk fel.


Ajánlott : igény szerint, miteszeres, aknés bőr esetén illetve tinédzsereknek.


GIGI Tini kezelés


Kezelés leírása

A kezelést mindig arcdiagnosztizálás előzi meg. A bőrtípusnak megfelelő arctisztító tejjel és arcradírral letisztítjuk a bőrt. A radír eltávolítja az elszarusodott hámsejteket, a bőr megújul így a hatóanyagok könnyebben szívódnak fel. Ezután tonizálunk, helyreállítva bőr megfelelő pH-ját.

A gőzöléshez speciális zselékoncentrátumot alkalmazunk mely elősegíti az aknék és a comedók kitisztítását. Tisztítás után VIO-val fertőtlenítjük a bőrt és bőrtípusnak megfelelő összehúzó, nyugtató pakolást helyezünk fel. A kezelés lezárásaként magas nedvességtartalmú, lágy hidratáló krémet teszünk az arc és a nyak területére.


Ajánlott : Tinédzsereknek, aknés bőr esetén, illetve azoknak akik nem igényelnek arc masszázst a kezeléshez

Kényeztető kezelések GIGI termékcsaláddal

New Age Complex

A fitoösztrogéneket tartalmazó New Age termékcsalád a negyvenen túli hölgyek ideális kozmetikuma. Luxus kezelés, mellyel a bőr helyi hormonterápiás kezelést kap, mellékhatások nélkül.

Kezelés leírása

New Age arctisztító habbal letisztítjuk a bőrt. A hab nem szárít és az erősebb szennyeződéseket, sminket, szempillaspirált is jól leoldja. A bőrradír nylonszálakból készült gömböcskék segítségével eltávolítja az elhalt hámsejteket. Ezután 30’ kényeztető arc és dekoltázs masszázs következik hatóanyaggal, aromaterápiás masszázsolajjal és Holt-tenger vizet tartalmazó masszázskrémmel, melyet egy nagyhatású aktív összetevőkből álló szérum és dúsított maszk követ. Az optimálisabb hatás eléréséhez ultrahang kezelést végzünk, mely a bőr mélyebb rétegeibe juttatja a hatóanyagot, ezáltal biztosítva a teljes hidratációt és táplálást. A kezelés lezárásaként feltesszük a tápláló arckrémet az arc, a nyak és a dekoltázs területére. A szemek hidratáltságáról szemkörnyék ápolóval gondoskodunk.


Ajánlott : 2 hetente vagy havonta egyszer, negyvenen túli hölgyeknek


Collagén Elastin Complex


A Collagén Elastin termékcsalád használatával nő a bőr rugalmassága, víztartalma, javul a víz felvevőképesség, új, erős, rugalmas kollagén szálak alakulnak ki. Az öregedés folyamata lassítható, sőt megállítható a Collagén Elastin termékcsalád alkalmazásával.

Kezelés leírása

Kollagén és elasztin tartalmú arctejjel megtisztítjuk az arcbőrt majd egy különleges deep peelinggel eltávolítjuk a leválni készülő szarulemezkéket miközben kollagén és elasztin tartalmánál fogva tápláljuk is. Ezután tonizálunk, helyreállítva bőr megfelelő pH-ját. Ezt követően 30’ kényeztető arc és dekoltázs masszázs következik hatóanyaggal, aromaterápiás masszázsolajjal és Holt-tenger vizet tartalmazó masszázskrémmel. A következő lépésben hyaluronsavval készült liposzómás koncentrátumot és kollagénben és elasztinban gazdag tápláló maszkot helyezünk fel, s az optimálisabb hatás eléréséhez ultrahang kezelést végzünk. A kezelés lezárásaként feltesszük a hidratáló nappali arckrémet az arc, a nyak és a dekoltázs területére. A szemek hidratáltságáról szemkörnyék ápolóval gondoskodunk.


Ajánlott : 2 hetente vagy havonta egyszer, minden korosztály és számára 25 év felett


Lotus Complex

A lótusz kivonata hidratál, táplál, regenerál, erősíti és védi a bőr immunrendszerét a sejtek és erek falát, gátolja az öregedést, mert segít megállítani a szabadgyökök általi rongálódását, de gyulladásgátlóként is elismert. A termékek a lótuszon, a fehér és zöld tea kivonaton kívül még számos régi kultúrával rendelkező növényi hatóanyagot tartalmaznak. A lótusz termékcsalád minden bőrtípus számára kínál megoldást.

Kezelés leírása

Lótusz tisztítótejjel megtisztítjuk a bőrt, majd egy mechanikai peelinggel, mely holt- tengeri iszapot és barackmag őrleményt tartalmaz, eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. Ezután tonizálunk, helyreállítva bőr megfelelő pH-ját. Ezt követően 30’ kényeztető arc és dekoltázs masszázs következik hatóanyaggal, aromaterápiás masszázsolajjal és Holt-tenger vizet tartalmazó masszázskrémmel. A következő lépésben a bőr egyedi igénye szerint feszesítő vagy hidratáló szérumot alkalmazunk, melyre lótusz hidratáló vagy tápláló maszk kerül – szintén az egyedi igényekhez alkalmazkodva – amit ultrahang kezeléssel juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. A kezelés lezárásaként feltesszük a bőrtípusnak megfelelő nappali arckrémet az arc, a nyak és a dekoltázs területére. A szemek hidratáltságáról szemkörnyék ápolóval gondoskodunk.


Ajánlott: 2 hetente vagy havonta egyszer, minden korosztály számára


Recovery Complex


A Recovery egy gyógyászati terméksor, mely megoldást jelent a fokozottan érzékeny , gyulladásra, eritémára hajlamos, rosaceás, napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására.Egy különleges svájci almafajtából kinyert őssejtet tartalmaz,mely 92%-kal serkenti az emberi őssejtek termelődését.

A növényi őssejtek életerővel töltik fel bőrünket, és új egészséges sejtek képződését indítják el. A kezelt bőrfelület megújul, a ráncok feltöltődnek. Az alma őssejtjei megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják feszességét és ragyogását, a sejtek élettartama megnövekszik.

Kezelés leírása

Nyugtató és hidratáló összetevőket tartalmazó recovery tisztitó zselével megtisztítjuk a bőrt. Ezután SNC multipeelinggel áttöröljük ,ezzel eltávolítva az elhalt hámsejteket. Ezt követően 30’ kényeztető arc és dekoltázs masszázs következik hatóanyaggal, aromaterápiás masszázsolajjal és Holt-tenger vizet tartalmazó masszázskrémmel.

A pihentető masszázs után Recovery Optimalizáló szérumot és recovery utókezelő maszkot alkalmazunk, mely felgyorsítja a bőr regenerációját, enyhíti érzékenységét, csökkenti a bőrpírt és megelőzi az irritációt.Szükség estén ultrahang kezelést biztosítunk az optimális hatás eléréséhez.

A kezelés lezárásaként recovery bőrpír csökkentő intenzív krémet alkalmazunk az arc, a nyak, és a dekoltázs területén egyaránt. A szemek hidratáltságáról szemkörnyék ápolóval gondoskodunk.


Ajánlott : 2 hetente vagy havonta egyszer gyulladásra, eritémára, rozáceára hajlamos, allergiás, érzékeny bőrű hölgyeknek és uraknak egyaránt.


OXYGEN Prime Complex

Bőrfiatalító luxus termékcsalád. A megoldás az érett bőr és aráncok kezelésére. A bőrünkben lezajló összes folyamathoz oxygénre vanszükségünk. Az öregedés során romlik az oxygén pótlódás, romlik a bőr anyagcseréje. Az Oxygen Primetermékek stimulálják és feszesséteszik a bőr teljes szerkezetét. Késleltetik a kis és mély ráncok kialakulását.

ezelés leírása

Gyengéd frissítő zselévelletisztítjuk a bőrt, majd egy krémes, lágy roll peelinggel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket , ezáltal a bőrbársonyosan puha lesz, valamint kész az új hatóanyagok befogadására. A hatóanyagokban gazdag szérumot és a kezelés leglátványosabb elemét a bőrfiatalító, ránctalanító, formára préselt és vágott liofilizált lapokat felhelyezzük az arc és a nyak bőrére egyaránt.

Az extrakttal átitatott lapocskák hatóideje alatt kéz és kar masszázzsal járulunk hozzá a tökéletes ellazuláshoz. A kezelés részeként 30’ kényeztető arc és dekoltázs masszázs következik gazdagon tápláló olajak kombinációjával és Holt-tenger vizet tartalmazó masszázskrémmel.

A pihentető masszázs után hidratáló, tápláló pakolásokkal ápoljuk tovább a bőrt, a maszk fölé extrakttal átitatott gézlapos borogatást teszünk, majd egy rugalmas pólyával a lifting hatást erősítjük. A még fel nem szívódott hatóanyagokat ultrahang segítségével juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe és újabb masszázzsal kényeztetjük a vendéget.

A kezelés lezárásaként a termékcsaládhoz tartozó Oxygen Prime hidratáló krémet és szemránckrémet alkalmazzuk. 

E megbízható, természetes eredetű alapanyagokból, gyógyszergyári körülmények között készülő márkára támaszkodva gyönyörű ápolt külsőre tehet szert, megszüntetheti bőre esztétikai hibáit és lehetőséget kap arra, hogy megállítsa az .időt.

 

 Megtalálható még kozmetikánkban a Szolanie termékcsalád. Tudj meg többet hívd bátran Anikót. 0620 9946488. 

 

terkaszepsegszalon.hu - elérhetőség: 06-30-285-0697
A weblapot készítette: www.dinamikusweblap.hu