Melegollós hajvágás

Wellness hajvágás

 

Jaguar TC melegollóval (ThermoCut-System) a hajvágás teljesen új értelmet nyer. Egy forradalmian új megoldásnak köszönhetően az olló éle melegítve van. Vágás során a hajvégeket lezárja az olló éle, így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását.

A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A Jaguar TC minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni akár vastag, normál, vagy vékony szálú; rövid vagy hosszú hajról legyen szó.
A számítógép-vezérelt hőfokszabályozás biztosítja, hogy az olló élei mindig pontosan a beállított hőfokon maradjanak. A TC-vágás lezárja a hajvégeket és a haj nem töredezik tovább. A rendszeresen Jaguar TC melegollóval vágott haj teljesen egészséges és ép lesz.

Hajproblémák megoldása Jaguar TC melegollóval

Minden haj természeténél fogva egészséges. De az UV sugárzás, levegőszennyeződések, hőmérséklet ingadozások és különböző kezelések a haj szerkezetét megtámadhatják. A haj elveszíti az erejét, fénytelen és törékeny lesz. Tudósok bebizonyították, hogy a normális hajvágáskor a hajszálvégek nyitottak maradnak és elveszítik lényeges természetes anyagaikat.

A Jaguar, a vezető ollóspecialista erre fejlesztette ki a Jaguar TC (ThermoCut), vagyis melegollós rendszert, amivel a hajat különlegesen kímélő módon lehet levágni.

A ThermoCut kifejezés azt jelenti, hogy a hajvágóolló élei fel vannak melegítve. A meleg hatására a hajvégek pedig lezáródnak. A haj nem szárad ki, ugyanis a természetes nedvesség- és ápolóanyagok benne maradnak. A haj, amelyet ilyen kímélő módon vágtak le, védve van a káros környezeti befolyásoktól.

TC technológia

Töredezett hajvég a hajvágás előtt.
Hagyományos ollóval vágott hajvég

A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszíti fényét, erejét és szépségét.

Melegollóval lezárt hajvég

A wellness vágás lezárja a hajvégeket és a lezárt haj nem töredezik tovább. A rendszeres wellness vágással kezelt haj teljesen ép és egészséges lesz. Formáját hosszú időn keresztül megőrzi, a vágás még hetekkel később is aznaposnak tűnik.

Szeretem, mert…

 

  • Egészséges tőle a hajam
  • Megszűnt a töredezés
  • Nincs elvékonyodva a hajszálam
  • Fényes, élettel teli, igazán vonzó megjelenést ad
  • A frizurám sokkal tovább tart, mint eddig bármelyik hagyományos hajvágáskor

Wellness a hajnak!

  • Dúsabb
  • Fényesebb
  • Rugalmasabb
  • Könnyebben kezelhető lesz
  • Biostimuláción keresztül regenerálódik

 Már az első wellness hajvágást követően! Látványos és azonnali eredmény minden hajtípus esetén.

A tartalom a http://melegollo.hairline.hu/jaguar/ weboldalról származik.

 Tekintse meg a videókat:

 

terkaszepsegszalon.hu - elérhetőség: 06-30-285-0697
A weblapot készítette: www.dinamikusweblap.hu